Ciprian Iftime
Zanzibar

Salut, sunt Ciprian și am părăsit traiul confortabil de la oraș pentru sălbaticul Zanzibar. Existența mea se învârte în jurul soarelui, oceanului și culturii vibrante a acestui paradis tropical. Dorința mea este să împărtășesc frumusețea și farmecul insulei care mi-a devenit casă cu oameni cu interese comune, care doresc să experimenteze exoticul și extraordinarul. Hai să descoperim împreună ce are aceasta insulă minunată de oferit!

Thumb Up
DOCUMENTAR: ZANZIBAR UNTOLD
Carte: Zanzibarezul
Urmaresc
Zboruri Zanzibar
Documentar

FILM DOCUMENTAR: ZANZIBAR UNTOLD

on
March 13, 2024

De 7 ani, pentru mine Zanzibar înseamnă acasă și este locul în care am învățat atât de multe despre simplitate, iubire și răbdare.

Proiectul Zanzibar Untold este mai mult decât un jurnal de călătorie, este un îndemn la acțiune, pentru că acum insula trece printr-o perioadă de tranziție fără precedent, de la tradiție la modern, de la pole pole la celeritate, de la natură nealterată la antropic.

Prin imagini de impact și narațiuni care provoacă la introspecție, filmul aduce în lumină personaje și locații inedite, dar și problemele legate de conservarea mediului și a culturii autentice.

Acest film este o muncă din dragoste, dedicată prezentării frumuseții și diversității Zanzibarului, unde se merge dincolo de suprafață explorând sufletul insulei, captându-i spiritul unic și sărbătorindu-i oamenii.

Le mulțumesc din inimă lui Cosmin Dumitrache și Paula Roxana Banaseanu pentru frumoasa colaborare cât și pentru implicarea si contribuția lor importantă în realizarea acestui proiect care va rămâne mărturie schimbării.

Acest documentar este cu siguranță cel mai complet și captivant portret al insulei care m-a fascinat din prima clipă în care am pășit pe ea.

✨🎥 Documentarul poate fi vizionat accesând următorul link: Zanzibar Untold

TAGS

LEAVE A COMMENT