Salutare din Zanzibar

Salutare! numesc Ciprian și am norocul numesc această insulă frumoasă din Oceanul Indian, casa mea. Sunt un spirit aventuros, cu o pasiune pentru a explora nestematele ascunse ale lumii și mi-am dedicat ultimii 6 ani împărtășirii minunilor și învățăturilor acestui paradis tropical.

Alături de o echipă de oameni faini, cu multă experiență în lucrul cu românii, vom explora cele mai frumoase plaje, sate autentice, jungle luxuriante, vom savura bucătăria locală delicioasă, vom încerca inedite sporturi de apa, toate în timp ce cufundăm în bogata moștenire culturală. Siguranța și confortul turiștilor noștri sunt prioritățile principale și am avut mare grijă creăm un mediu în care poți îmbrățișa liniștit atmosfera libertină a insulei.

În ultimii ani am început să organizăm retreaturi cu plante psihedelice prin care îi ajutăm pe oameni să se reconecteze cu sinele lor real, să să vindece de condiționările trecutului și să-și descopere adevăratul potențial creator. Concomitent, urmez cursuri de formare pe traumă și în terapia cu psihedelice, un domeniu care promite o soluția la criza existențială cu care se confruntă omenirea în acest moment: materialismul, deconectarea de sine și toate comportamentele distructive care vin la pachet.

Dacă tânjiți după o aventură plină de distracție într-un paradis tropical, sau dacă doriți o călătorie interioară unică, nu căutați mai departe! Te vom scoate de pe drumurile bătute pentru a experimenta adevărata emoție a vieții pe insulă și a regăsirii de sine. Așa fă-ți bagajele, adu-ți simțul aventurii și alătură-te grupurilor noastre pentru o experiență pe care o vei prețui toată viața. Magia acestui paradis așteaptă!

Ciprian Iftime
Zanzibar

Salut, sunt Ciprian și am părăsit traiul confortabil de la oraș pentru sălbaticul Zanzibar. Existența mea se învârte în jurul soarelui, oceanului și culturii vibrante a acestui paradis tropical. Dorința mea este să împărtășesc frumusețea și farmecul insulei care mi-a devenit casă cu oameni cu interese comune, care doresc să experimenteze exoticul și extraordinarul. Hai să descoperim împreună ce are aceasta insulă minunată de oferit!

Thumb Up
DOCUMENTAR: ZANZIBAR UNTOLD
Carte: Zanzibarezul
Urmaresc
Zboruri Zanzibar