Utile

Fă cunoștință cu casa Zanzibarezului: Ananda Beach House

on
October 28, 2018

O locație unică, cu o energie puternică și cu o panoramă asupra Oceanului Indian care îți taie răsuflarea. Un loc făcut cu sufletul, care m-a ales din primul moment în care m-am întors în Zanzibar. Un Guest house prietenos, calm, direct pe plajă în inima Paje. Ananda este casa ta în Zanzibar pentru o experiență autentică de liniște, relaxare și savoare locală.

O bucătărie spațioasă stă la dispoziția oaspeților, internet gratuit, parcare privată, zonă de lounge, zonă de grătar, șezlonguri, leagăne, hamace, serviciu de spălătorie, de închiriere moto sau auto și organizăm de asemenea transferuri sau excursii în jurul insulei.

În această zonă se găsesc școli de kite-surfing, centre de scufundări, numeroase magazine de suveniruri și supermarket-uri, restaurante, baruri și o viață de noapte foarte activă. Pădurea Jozani cu simpaticele maimuțe se află doar la 15minute de Paje, la doar 20 minute cu mașina se găsește faimosul restaurant The Rock iar la 30 minute condus puteți admira unul din cele mai frumoase apusuri din Zanzibar pe plaja Michamvi.  Mai multe detalii despre plaja Paje răsfoind articolul www.zanzibarezul.ro/plaja-paje/

La Ananda Beach House & Bungalows vrem să conservăm tradițiile locale iar consumul de alcool este interzis în incinta hotelului. Pentru iubitorii de alcool și petreceri se găsesc baruri doar la câteva minute distanță.

Dacă treci prin Sud-Estul insulei ești oricând binevenit la un smoothie delicios și povești africănești!

Pentru rezervări și mai multe informații găsiți locația pe www.booking.com

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Reply

    Edina Kiss

    August 22, 2019

    Buna, o sa ajunge cumva si noi in junie anul viitor, dar mai astept ofertele.Tot citesc ca este indicat all inclusive, ca pe langa hoteluri nu este nimic unde sa mamanci. Poti te rog sa-mi dai detalii? O sa venim cu 2 copii.
    Abia astept odertele

LEAVE A COMMENT

CIPRIAN IFTIME
Zanzibar, TZ

Bună, eu sunt Ciprian și am părăsit viața confortabilă de la oraș pentru sălbaticul Zanzibar. Blogul meu nu este numai despre această insulă minunată, ajută de asemenea la reprimare materială, devoalare personală, răzvrătire socială, părăsire de sine și alte chestiuni spirituale. Eu sunt omul care îți spune toate lucrurile neplăcute pe care nu ești pregătit nici să le asculți, și nici să le accepți. Dar nu contează că nu am dreptate, unghiurile noastre de vedere sunt adiacente și doar împreună devenim o unitate.

Thumb Up
Urmaresc
Zboruri Zanzibar